voorstellen

links

mijn

review

voorstellen.html
links.html
mijn_review.html

Oefentherapie Cesar

ikwileenpraktijk.nl helpt je bij het starten van een eigen cesarpraktijk. Voor het starten van een praktijk moeten er nogal wat zaken worden geregeld. Het werkt erg prettig om volgens een to do lijst te werken. Dit geeft rust, overzicht en is een goede steun in de rug. De ervaring is echter wel dat de actiepunten in een bepaalde volgorde afgewerkt moeten worden. Zo is altijd alle informatie beschikbaar die je moet hebben om bijvoorbeeld een certificaat of code aan te vragen. De actiepunten zullen via gesprekken of mailcontact worden doorgenomen. Ook worden er bestanden doorgegeven welke je een beeld schetsen van bijvoorbeeld de minimale benodigdheden van je praktijk en worden er prijsindicaties gegeven van inventaris en lidmaatschappen. Zo zie je in een oogopslag wat de opstartkosten zijn.

Verder krijg je onder andere voorbeelden van een praktijk- en zakelijke folder en een afvinklijst van verzekeraars waar een contract mee kan worden aangegaan.

ikwileenpraktijk.nl neemt je bij de hand zodat je elk moment een steunpunt hebt en iemand bij wie je met je vragen terecht kan. Er wordt je veel denkwerk uit handen genomen en er wordt structuur gegeven zodat je je snel kan richten om van je eigen praktijk een succes te maken.

<< terug

Oefen-

therapie

Cesar

home.html

  contact

vraag en

aanbod

vraag_en_aanbod.html
contact.html
een afspraak maken
home.html
een afspraak maken
contact.html

algemene voorwaarden        disclaimer           gemaakt door:        AF Design        

© 2013  ingeschreven bij de KvK Leeuwarden onder nummer 01144842

een afspraak maken
start.html